Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Khamis, 10 Februari 2011

please la... respect wa nyer privacy!!


aku mmg tak paham la ngan org yg tkde nk guna akal fikiran nih..
dah tau bukan brg2 ko, jgn la ko nk usik ke amik ke!
aku mmg tak suka org amik brg2 aku n buat mcm harta sendiri..
please la, grow up korang dah tua!


bengang giler aku, ni dah kali ke2 dah( itu yg aku tau, yg aku tk tau entah la),
my SIL mai lepak2 umah bermaharajalela wat cam umah sendiri, pakai guna segala menda
usik brg2 aku, pakai kain bj aku! aku tk kisah kalau mintak izin, ni dah la tido kat bilik aku n main suke ati mak nenek dia je rembat n selongkar khazanah aku! pantang aku org usik my own privacy properties.

time aku ader kat mesia takmau pulak bersembang ngan aku, tp bila aku tader suke ati je plak.
aku tk kisah dia nk mai umah, tp please jgn usik brg2 aku n please la jg air muka aku kat jiran2 sebelah umah aku tu..jg perangai korang tu!

then, jgn tinggalkn 'bj kecik' tu kat umah aku, tau la laki aku tu adik korang, tp do some respect la, dia dah suami org dah la ni..korang pompuan tkkn la menatang tu pun nk laki aku basuh n sidaikan!! aku ni yg ade 2 abg-adik lelaki kat umah pun tk pernah nk tunjuk2 bra-spender kat diaorg! korang takde perasaan segan ke?

mai umah aku please bwk bag, kain bj segala bagai, blk packing angkut semua
ada akai tamau pakai!
payah!

2 ulasan:

  1. ntah2 baju n suar kecik ko pon dorg tibai.. apara pye manusia daa..

    BalasPadam
  2. ini bulih mendatangkan marah!! mmg aku hangin!

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails