Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Khamis, 6 Januari 2011

CeCeLiA aHeRn

Baru pas abis baca 2 buku nih...aku bz sket lately, n penat.....
Aku tulis ni pun sbb aku suke2 je...


So 1st book - PS i love u by cecelia ahern

beginning citer mmg sedey gak lar..
perasaan seorang wanita yg kematian si suami
tpt dia bermanja n bergantung,
dia patah semangat utk teruskan hidup..
terkenang2 kisah dia dulu2 ngan hubby dia..
Slps bbrp bulan,
dia terima surat2 dr suaminya
yg dia kene bukak tiap2 bulan dan kena tunaikan hasrat si suaminya...
mmg klakar la time dia kene g pertandingan karaoke yg dah suami dia register tu..
hahaha kiranya bunyik katak tu lg best la!
tp yg best ttg buku ni sokongan kenkawan n family mmg bang boom bang!!
the best!
so 1 demi 1 permintaan suami dia tunaikan dgn tu dia dpt semangat blk..
dan last permintaan si suami jgn takut utk jatuh cinta lagi...



2nd book- where rainbows end by cecelia ahern


Nie pun best gak..
bahasa simple giler...
kisah ttg persahabatan antara lelaki n pompuan..
si Rosie ngan si Alex,
depa kawan since 5 year old,
email, card n surat2 dr usia depa 5 thn hingga la 50 thn..
dia simpan semua koleksi surat2, emails dia ngan Alex, anak2, family n kawan2..
penuh ngan nasihat2, kata2 semangat, family bonding ngan cita2 depa anak beranak..
konflik rumahtangga tak ketinggalan gak,
mmg sempoi n best sgt..
tp yg tak best masa depa byk terbuang sbb bila dah umur 50 thn br depa tau isi hati masing2...tp mmg best..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails