Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Selasa, 28 Disember 2010

Hi-Hi 2011 & ByE-ByE 2010




Sedar tak sedar dah nak sampai penghujung 2010.Bagi hmy_bcuk mmg tak sedar cepat giler masa berlalu..Tahun bertukar, umur pun bertambah, kedut2 pun mula menampakkan diri! huwaaaa!!.. masa tetap berlalu....


Apa yang kita capai tahun nie?...

Azam tahun 2010 dah tercapai?..

Hmmmm, bagi hmy_bcuk tahun 2010 mmg tahun yg paling sempoi dan santai..hahahaha
Maner idaknyer melepak kat umah je.. tp hmy_bcuk berjaya menjadi hsewife sepenuh masa yg terbaik dari ladang! hehehehe.. wa masak tiap2 ari beb!! siap google resepi lagi tue..

2010 bg hmy_bcuk mmg tahun yg mendekatkan hmy_bcuk ngan family..
mmg relax giler...terlebih cukup makan, tidor, joli,merayau,santai dan mcm2 lg..
hah, lg satu hmy_bcuk dpt hobi baru, wa minat giler baca novel melayu yg jiwang karat tu...
sanggup tak tidur malam sbb nk menghabiskan novel2 tu..nasib baik cik abe tak bising..

So tahun 2010 ni pun hmy_bcuk terbang balik ke bumi pasir berdengung nih..
sini je peluang cari makan lebih sket!..hehehehe, tk tau brp lama nk stay kat sini..
ingat nk sambung belajar blk, tp la ni seduction more to travelling...adussss!! parah nih!
tak per la, hmy akan cuba gak apply study..

Sejak sampai sini hmy tak rasa rindu syahdu giler kat family, sbb kat sini pun kitaorg dah mmg mcm family..
tp la ni ni mmg hmy_bcuk bz giler,
kene prepare utk kije kat mana2 yg diarahkan walaupun bukan dalam speciality kita..
mmg mencabar!!
dulu2 tak teruk macam gini..
dulu2 rasa macam makan gaji buta je, tp la ni mmg betul2 kije dalam erti kata sebenar..
blk aje umah terus pengsan! (harap2 keadaan ni tk la selamanya)..
yg peliknya hmy tk juga kurus2!!


Kesimpulan bg thn 2010 utk hmy_bcuk,
-belajar memasak utk hubby
-jd hsewife yg paling sempoi
-giler ngan novel melayu sampai abis pokok bunga2 terabai.hehehehe
-berjaya train diri sendiri jd serdehana serba-serbi
-john &tommy manja giler dgn wa, tp tommy ilang..
-improved skill dlm ps3!!


2011 yg bakal tiba:
-nak maturedkan otak ku yg tak berapa nk betoi nie..
-travel as much as i can-2011 tour trip dah start bikin,cuma schedule kije je payah
-try not to create problem,make life simple and easy
-trying to change my bad habit-suka sepah2 barang!
-nk jd student balik (Ya Allah kuatkan la semangat ku ini- mcm nk p berperang je)


p/s: HMY_BCUK NK UCAPKAN SELAMAT TAHUN BARU 2011, DAN SEMOGA 2011 MEMBERI KITA KEBERKATAN DAN KESIHATAN YG MELIMPAH..SEMOGA ALLAH MELINDUNGI KITA DAN SEMUA SAUDARA2 KITA DI SERATA DUNIA..DAN MOGA PEMBALASAN YG SETIMPAL DIBERIKAN PADA MEREKA YG DILAKNAT!


( wah,..dasat giler ucapan new year wa!.. peace no war beb! (^_^)Y )

1 ulasan:

Related Posts with Thumbnails