Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Sabtu, 11 Disember 2010

End Year and Xmas Party @ KSA

Hahahahaha.. biler aku tgk gambo ni mmg aku nk gelak sbb mamat ni tggu aku dekat 5 minit baru aku p nk amik hadiah tu..

Party ni smlm (9/12/10), unit kitaorg bikin party baby shower utk Bindu yg bakal melahirkan baby nyer tak lama lg..pastu bersambung lak ngan end year party dan sekaligus ngan xmas party,kiranya santa turun awal la kat KSA nie..kehkehkeh...

Aku baru je blk kije ngan member2 seangkatan, dlm hati mcm dah malas je nk pegi sbb sejuk..tp memandangkan bos nyer pasal so g la tunjuk muka yg tak brp cun nih.. Nasib baik cuaca tak sejuk sgt, kalau idak mau kancing gigi aku walaupun 4 blok je dr umah aku ni ke tpt party tu..Dah la aku ngan member aku dah jd mcm pekerje FedEx je ngantor hadiah ader 10 semuanyer..( org kirim, depa kije mlm)..

So..sesampainyer kitaorg aku tatau yg party tu dah sampai ke aturcara nk bg-bg hadiah actually hadiah tu kitaorg beli sendiri dan tukar2 ngan nama yg kitaorg dpt time cabut undi...so aku pun susun2 la hadiah tu kat sebelah mamat santa tu.. Mula 2 aku dok pikir gak, mamat mana lah depa upah dok jd santa instant tu.. aku mmg perasan mamat tu dok sebut2 nama aku je, pelik gak mana dia tau aku nyer nama sbb sah2 aku tk bwk badge aku..so aku ignore je mamat tu..bohlayan je mamat tu,..sian dia dah janggut palsu sikit nyer tebal dia dok sebut 2 nama aku soh amik hadiah tp aku tk layan..last2 member2 aku yg dtg awal kata g amik hadiah, terjkejut gak aku, takdan buat amende terus sebut nama aku..intai nyer intai rupanya si mamat Jean Botha tu yg jd santa.. hahahaha..punya la tk perasan..tp mmg sempoi la party smlm..

mmg tak pernah dibuat aku duduk atas riba lelaki selain hubby aku tu, tp dah tradisi depa nk wat camne..henyak je la..sib baik badan dia lapik bantal utk kasik gemuk, padahal mamat tu cekeding je! depa nk amik gambo aku so ngan sporting nyer aku pun sengih la lebih sambil tgn sangkut kat bahu..nasib baik mamat tu tk peluk kalau idak mau santa jadi panda lak! huhuhuhu..

so lepas menkedarah ngan main satu game aku ngan housemate aku pun senyap2 blah dari situ..

ohh.. walaupun party xmas, kitaorn takder serve mende2 yg tk sepatutnyer... kira tader mabuk2 la..tp joget2 tu mmg tradisi kat sini, sbb tu aku blah awal..tamau joget2 wei...gilos!

anyway aku dpt hadiah body care dari crab tree n evelyn, sapa bg pun aku tatau..tp tulisan mcm bebudak India je..mungkin Bindu atau Susan...Iyerlah dah tulisan ala-ala muruku tu sah2 tulisan India!! kehkehkeh..

aku chow dulu! esok kene wat mandatory OT lak! tensen den!

2 ulasan:

  1. selamat berhujung minggu hmy bcuk...

    BalasPadam
  2. thanks...tp sini ujung minggu ari khamis n jumaat..dan sebulan cuma 4hari je leh cuti weekend! huwaaaa!!

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails