Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Khamis, 16 Jun 2011

It's Time!!

Hi...
It's time to fly...hehehehe
Lugage bag, bagpack, passport, map and yg penting skali duit dah siap bersusun..
Tggu transport amik pick-up hmy'_bcuk je..
Pukul 1220 tghari hmy_bcuk akan berada kat London..InsyaAllah..
Dan selepas tu hmy_bcuk akn teruskan perjalanan ke Belgium, Holland, France, Italy, Austria, Switzerland, Germany dan balik ke UK..
setelah habis 19 hari travelling hmy_akan terbang blk ke negara pasir berdengung ni..
Doakan hmy_bcuk selamat, okey!
hehehehehe, ingat nk load picture time naik bas nanti, tp time tu kul 4am-so lupakan saja la!
Thanks utk Tay dan Ho yg temankan kitaorg kat umah ni dan sama2 tolong packingkan bag aku..I luv U..Asmida Razali selamat blk ke tanahair dan tetapkan hati dan tabah ye..
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails