Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Selasa, 4 Oktober 2011

26 days to go....

Hi,..
selepas sekian lama hmy_bcuk menyepi arini hmy_bcuk timbul balik menjengah..
dah bersawang dah blog aku ni..
skrg hmy_bcuk mengira hari je nk menjejakkan kaki ke Tanah Malaya..
hehehehe..best! nk buat list mkn2 spy nanti tak kempunan!(mak aii!)

kali ni balik selain nk menziarah ahli keluarga, beraya dan lepak2 ngan family, ingat nk bwk mak ayah bercuti la..mungkin pangkor atau bukit merah!
aku n hubby plak ingat nk pijak singapore g universal studio selain dr jln2 cari mkn n tgk wayang as routine!

cuti kali ni mmg pendek, 28 hari je..adeh, aper nk buat..harap2 dapat la penuhi semua tu..doakan masa cepat berlalu spy hmy_bcuk dpt blk mesia...semenjak-2menjak ni asik pikir pasal baby je..still sempat lagi ke? dah 33 ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails