Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Ahad, 7 Februari 2010

my new xtvt @ home

Hmmmm... mmg tkde yg peristiwa menarik pun sepanjang tahun baru ni bg aku
masa aku byk habis kat umah ler..nk kate jd fulltime housewife tu cuma tittle je kot,,sbb tk byk mende yg aku wat kat umah pun...
Tp sejak aku tk keje ni aku menggiler bc story books..almost every week aku mesti beli at least 3 novel..utk 5 bln ni aje aku dah ade 64 buah buku...sanggup aku bersengkang mata sbb nk abiskn semua buku ni... mengaji pun aku tk rajin camgini...
Nasib baik la hubby aku jenis sporting,,walaupun ade gak 2-3 kali dia tegur aku sbb dah kul 4am still dok terkekeh2 sorang2..Tp dia ni senang je nak ambil hati dia,, belikan aje 'k-kompak' magazine kat dia senyap la...sempoikan dia?!
Feb 14 ni reunion skali ngan wedding anniversary kitaorg yg ke 6...tp Fizal awal2 say thousand appologies sbb tk leh spend both event sbb keje..so dia kata anniversary sambut lewat sikit..but he promise me he will replace it on some other day..harap dia ingat la..so aku kene g reunion ni sorang2... segan lak...
Ehhh.. esok Chris Allen nk mai midvalley kan kul 6pm...alamak,, camne nih?? fizal blom blk keje time tu? nape aku tk ingat awal2!!! arghhh

3 ulasan:

  1. wah!! dlm diam dh ada blog sndri.. baguih2.. skrg ni kita tggu ami lak create blog. nmpk gayanyer kita seangkatan ler nnt. attend reunion tanpa suami di sisi. ada baeknyer gak.. kita leh enjoy puas2..

    BalasPadam
  2. betoi2...tp aku dah biase suami tkde disisi...
    takde hal lar...kita couple ber2 ye....

    BalasPadam
  3. bagus juga..kalu rajin membaca, leh juga belajar buat karya sendiri.. sesambil melangut aja tu...

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails