Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Rabu, 31 Mac 2010

My top 10


Ni dia antara 10 novel melayu yg paling aku suka!!.. Ni xtvt aku sewaktu aku petik anggur dr bln Sept 09 till now..

Aku dah ader 89 novel melayu,, yg lain tu novel omputih ler..( ciput je novel omputih aku!!).

Tp, bab novel omputih ni yg aku rekomen adalah.. TWILIGHT SAGA.. Buku dia ada 4 set!! ( tk silap aku, aku ulang bc 4 kali gak ler)..Waktu aku admitted kat spital sg buluh pun aku still mencelikkn diri mlm2 nk ngabiskan novel tu.

Okay, novel melayu lak aku start minat dr aku student nurse lagi.. tp tk mampu beli byk2.. so akitaorg tukar suka sama suka ngan member2..pastu aku stop! Dan buku pertama yg aku beli balik ialah 'AYAT2 CINTA' ( time tu aku masih keje kat Riyadh)..Novel ni meletop kat indon n meletop kat internet!..tp setakat tu je lah, payah nk carik buku melayu time tu.

Pas aku blk dr Riyadh aku boring thp cipan dah, so aku start beli novel melayu blk.. oooooooooo...rupa2nya skrg penulis2 melayu dah bagus2!!(bg aku lah).. so aku start beli ciput2..pas2 terjatuh cinta lak.. Terus join membership ngan kedai buku Popular, dpt ler discount sket..

So dipendekkn criter,, tu la 10 novel melayu yg meletop bg aku!! ( korang aku x tau!!)


3 ulasan:

  1. oppps... total novel aku der 102 buah.. terlebih sudah!! sbb target cuma 100 je

    BalasPadam
  2. x nmpak sgt la top 10 bku tu . huhuhu . kalo ade yg xde dlm koleksi org nk jgk tambah .

    BalasPadam
  3. 1, tak mungkin ku hindar-ana sofiya
    2, tiada sepertimu-anita aruszi
    3, pergilah airmata-hanni ramsul
    4, mengamit syurga firdaus-kamsiah abu
    5, saat kau kata cinta-anis ayuni
    6, 2x5-areila sahimi
    7, biarlah ym berbicara-hanni ramsul
    8, kalau ada jodoh
    9, manisnya cinta
    10,bunga cinta-anita aruszi

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails