Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Selasa, 13 April 2010

Yg mana satu?

Tengahari semalam, hmy_bcuk sempat la kuar meronda2 kat pekan Rawang..
Hmy_bcuk g Parkson, tp direct ke kedai Popular.. apa lagi kalau kat situ..
Sah2 survey2 buku!
Dapat la 3 buah buku tu..
Tp hmy_bcuk bukan nk criter psl buku,
tp,..
pasal satu phone call yg hmy_bcuk terima dari agensi hmy_bcuk
dia tanya sama ada hmy_bcuk nk p Jeddah tk?
Sbb sana short off staff!
Aramakk!!
Mmg hmy_bcuk ada register nk p sana,amik angin baru..
kat sana pun sure best, dekat pantai,tk panas sgt,
tp slps hmy_bcuk terima offer letter dr Riyadh
hmy_bcuk dah set kapla otak hmy_bcuk utk stay kat situ.
lebih senang kat Riyadh sbb dah ada kawan..
bos pun tau kenal, layout spital pun dah hafal,
so hmy_bcuk kata NO to Jeddah w/pun hati berbelah bahagi.
Sbb di pinggir hati hmy_bcuk ni nk merasa suasana keje kat Jeddah lak..
Takper lah..
nanti ader rezeki hmy_bcuk apply internal tranfer kalau nk p Jeddah lak.

2 ulasan:

  1. tepuk dade tanya selera..huahuahua...tak lama dah nak terbang lg....all the best!!!!

    BalasPadam
  2. hehehe.. cepat tul masa berlalu

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails