Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Khamis, 5 Mei 2011

~NeW eNtRy!~



Assalammualaikum,..


lama giler hmy_bcuk tak update citer kat sini..

mmg giler busy kat sini,..balik ajer umah barai...

penat, letih,lenguh, ngantuk...

sedar2 dah masuk bln 5 dah,..

gilos cepat!


hmy_bcuk mmg byk mende nk story,

buku2 pun byk tk update lg,

tu blom lg pasal kije,..

adehhh...


ari ni hmy_bcuk nyer ati kurang enak,..

takde sapa pun tau,

osmate pun tak tau...

ni pun dok layan blues,

mcm2 dok pikir,...susah ati pun ader gak

moga2 semua ok la..

Amin!..


Ahad ni InsyaAllah hmy_bcuk ngan member2 akan g Mekah,

doakan kami selamat pergi dan balik...

semoga hmy_bcuk lebih tenang nanti..

Amin..


Europe tour mid june ni pun tk booking hotel lg ni,

harapkan si amoi tu bikin semua mmg hampeh skali...
tobat dah tamau g ngan dia,...

aku ni gak la yg kena buat from A-Z,

aku stress tau tak!!!


chow! (^_^)Y

1 ulasan:

  1. apa menda yg susah hati sgt tu...
    aku doakan semoga ko selamat pergi dan balik...doakan kesejahteraan dan kebahagian kengkawan yer....

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails