Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Ahad, 19 September 2010

Alhamdulillah



Lega rasanya bila dah sampai ke bumi arab nih..
biarpun br jejak bumi arab ni kul 2.35 am waktu tempatan dan settle segala2nya berkaitan umah pukul 6.30am td, tp lega..

Nasib baik kwn2 lama hmy_bcuk dah siap2kn booking bilik kat apartment diaorg, so selesa la sbb lepak ngan member sekepala biar pun depa tu muda lg...hmy_bcuk tua sgt ke?

dah siap kemas2 brg td, ari ni cuma rehat n relax je, esok br start induksi yg membosankan tu!
hmy_bcuk dah standby ubat migraine dah!

oke la.. ini saja laporan dr hmy_bcuk..doakan hmy_bcuk spy urusan kat sini dipermudahkan...

Chow!!!

3 ulasan:

  1. huhuhuhu... Smoga ko hepi kat sner.. ko hepi aku pun ikut hepi...

    BalasPadam
  2. tenkiu kenkawan..aku windu korang!!

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails