Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Jumaat, 14 Mei 2010

Kasar ke??

Teringat aku ada suatu masa dulu
aku ada received sms dr org yg aku tk kenal
tp dia kenal aku
ayatnyer:

x: Askum,hope not disturbing u Pn Hasniza kn? u kat ne skrg? i nk jumpa u.
me: salam.. weh.. sori., ko sapa? kite kenal ke?
x :bole tk sy nk jumpa awak? nanti kiter knal.bole tk awak guna bhs elok2 sket, awak prmpn.sy bukan nk mengurat awak or pe2. sy cuma nk jumpe awk n nanti kiter citer
me: sori arr( sori lg), mggu dpn sy free.nanti set time.(dlm hati cuak gak,sapa dia nih)
x: awak kat mana skrg?
me: rwg

uikk??MyEm0.Com
kasar ke ayat aku tue?..tang mana yg kasar nyer..?
ana fening lah!
aku siap tulis sori lg kat situ..dah la tknk introducedkn diri tu..
aku kalau aku tk kenal aku suka lg pakai wa-lu.
aku mmg tk suka layan no yg aku tk kenal
jgn harap aku nk pick up phone kalau aku tk tak sapa,.
sbb aku tk suka nk sebut "wrong number"!!

so,.. nk dijadikan criter aku tk berjumpa pun org tu..dia tk jd nk jumpa pun
tah sapa2 lak nk memain ngan aku..aper tujuan dia pun aku tk tau
even ngan hubby aku tu pun aku panggil dia 'abang' time aku ber2 je ngan dia
kalau ngan family aku panggil dia 'pak yop' je..
segan weh!!.. dah la satu sekolah nk panggil2 abang lak!!
so kalau setakat bhs 'KO' tu KASAR ke?
pasni aku nk guna ayat 'intan payung' lak! ( agaknya ader org reply blk tk sms aku tu)
MyEm0.Com


4 ulasan:

  1. bg aku tak kasar...aku kalu dpt mesej dr no phone yg aku tak simpan, aku tanya siapa tp kalu dia tak nak bg tau...aku tak balas dah...malas aku layan org mcm tu...hubby aku mmg tak kisah...skrg ni mcm2 jenis olang...byk olang denjeres...dr olang baik...be carefull sis!!!

    BalasPadam
  2. hmmm...mmg aku tk brp nk jumpa itu olang..tp kalau jumpa pun aku angkut skali fizal...

    BalasPadam
  3. hubby aku komen..
    bhs aku brutal je,, tp blom sampai ke tahap yg leh menyakitkn ati org...
    kiranya aku still okay la...hehehehehe

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails