Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Jumaat, 16 Julai 2010


Arini aku nk bikin biskut raye...
hahahahaha....
bukan untuk makan time raya nanti, tapi...
aku la makan la ni....
teringin giler nak makan biskut almond london
cari2 kat kedai mmg sah2 tarak, sbb bukan musim perayaan...
so semalam aku dah cari bahan2 dan dah bikin doh dia..
pastu simpan dalam peti ais sbb time tu dah malam..
So petang ni aku akan start balik projek aku tu...
harap2 jadik la...
aku mmg dah lama ilang skill buat biskut nih..
lagi satu yg aku teringin nak makan ialah butter cake yg ada kacang kat dalam tu...
biler lak la nk wat kek nih.....?


1 ulasan:

Related Posts with Thumbnails