Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Rabu, 7 Julai 2010

The Twilight Saga:Eclipse


Hi.... hmy_bcuk tengah menghitung hari je... Esok dah kuar dah citer nih...hehehehehe....
Dulu2 dok susah ati kot2 tak sempat nak layan citer feberet hmy_bcuk nih, tapi ngan sukacita nyer berjaya gak menantinya..

Filem nie bakal kluar esok, tp hmy_bcuk kene sabar sket sbb hmy_bcuk plan nk g weekend ni..Dah buat appoinment dah ngan my hubby..Thanks in advance!

Mmg sequel yg nie hmy_bcuk ternanti2, sbb mmg dlm bookset dia hmy_bcuk paling minat ngan eclipse selain dari breaking dawn..Korang kena baca dulu! Harap2 director dia bikin gempak2 la..
Dan harap2 lagu2 soundtrack dia pun best..tak best pun mmg dah masuk senarai wajib beli DVD ngan CD soundtrack pun....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails