Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Rabu, 18 Ogos 2010

~AkHiRnYa~


penghujung penantian aku,..
akhirnya aku dapat gak resultnya setelah lama menunggu..
weekend ni last aku berpijak di bumi Malaysia..
disebabkan masalah visa yg aku pun tak paham sgt, last aku akan fly bbrp ari lagi..
sedey gak sbb tk dpt nak beraya ngan family, tp dah tuntutan kije aku g gak la..
takpe la, bukannyer aku tak biasa raye sensorang,..
kenkawan kat sana pun ramai yg tak blk raye ader la aku kawan..
so skrg mmg aku kene start packing n tgk list! -sblm ni diorg dah pesan soh start pack tp aku wat derk ajer..maleh nk pikir
okay la kenkawan.. aku chow dulu.. nanti aku update lain..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails