Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Jumaat, 27 Ogos 2010

ceritas haku


Semalam hmy_bcuk drop by ICU IJN jumpe kenkawan tpt kje lama..Ada la jumpe bbrp kerat je la, ramai yg tader..depa day-off kot..

So berborak la, ada gak la 3 tahun gak la tk jumpa best friend kat situ..alhamdulillah semua sihat2 belaka..wah, dasat rupa IJN skrg, cantek gak cuma setting dlm ICU tu mcm tk begitu sesuai..lantak depa la...lama gak la sembang2 kosong kat situ dekat situ tukar2 citer,nasib baik depa tk bz..hehehehe


Lepas gerak dr IJN hmy_bcuk g lak kat PJ amik tiket hmy_bcuk yg dikatakan dah kuar tu..so it's confirm that on 18hb 2120h hmy_bcuk akan fly ngan Etihad..nasib baik sempat sambut raya..dapat la hmy_bcuk berpoya2 dulu ngan family!..


Td, hmy_bcuk br menghabiskan novel kompilasi Aina Emir..perghh,.. bg aku yg dah pernah bc 'sesuci cinta' tu waktu aku masih kat Riyadh (thnks to Azlaili sbb mem-borrow-kan novel tu dulu), walau pun dah pernah khatam 4-5kali, aku still tangkap leleh bila Behzad bawak diri dan meninggal..mata aku penuh ngan ayo mate aje sampei tk buleh nengok tulisan dah!.dasat! aku mmg suke giler kisah nih!

Then 'seharum kasih' bg aku besa2 je, boleh la layan..sbb bg aku Rasya tu terlampau ikutkan perasaan sgt dia gak yg rugi!

Pastu 'Setulus Janji' best gak..syahdu gak sbb byk cabaran yg berlaku pd Syira, sabar giler dia..tp mmg cute la kisah ni..Ilham mmg pecinta sejati!


So secara tidak rasmi hmy_bcuk stop reading novel jap..nk focuc baking lak..Bonda kat kampung dah pesan soh bikin kueh raye lak..thn lps hmy_bcuk tk wat kuah raye pon,..hmy_bcuk gunakan kuasa dihujung jari je-kueh tunjuk2.. tau dah tu, my bonda windu ngan biskut yg hmy_bcuk buat la tue...muehehehehe...oke la bonda, anakanda try la 'merajinkan' diri ngan tepung n oven lak!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails