Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Jumaat, 6 Ogos 2010

Untuk Awak Teja Aulia - Syud

Salam...
Dah lama hmy_bcuk tak buat sesi 'muntah-darah' nie,..
agak2 hmy_bcuk nak tukar la nama sesi 'muntah-darah' ni.. tak sedap lak
sbb hmy_bcuk akan citer pasal novel2 yg hmy_bcuk ada..dan tk pernah pun hmy_bcuk muntah darah sbb membacanya..
Cadangan?....
Stop merapu...
Novel Untuk Awak Teja Aulia karya Syud bg hmy_bcuk mcm kisah2 benar kat luar tu..
mmg wujud kisah ni sbb hmy_bcuk pun ader kenkawan yg ader bestfriend lain jantina ni dan mmg ader gak yg tergelincir perasaan dalam persahabatan tu..
Hmy_bcuk gak kawen ngan salah sorang bestfriend sekolah,dua2 tergelincir masuk gaung,..jd kisah ni natural la..
Cara Syud mengisahkan citer Aulia dan Adil sgt sweet..dah la bestfriend pulak tu berjiran selang bbrp buah umah je..hehehehe..mmg sah2 tk leh elak la...
Walaupun jalan citer UATA ni slow bangat tp tak dinafikan ianya sgt sweet..walaupun tader ayat2 atau scene romantika de amour tp still leh membangitkan betapa sweetnya hubungan mereka..
Paling terharu bila Adil berusaha g ke Terengganu untuk bertemu Aulia sbb Aulia merindui Adil..
Misi kelakar oleh Aulia bila dia menjalankan 'operasi pisang goreng' sbb nak mengusha Adil..
Sangat sweet catatan Adil pd not duit 1SD yg tercatat 'Teja Aulia 1437 by Adil 0323... simbolik tu...
Lagi satu cover novel tu sweet sgt....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails