Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Sabtu, 14 Ogos 2010

~just because~


Arini hmy_bcuk nak membusykan diri sket,..sket ajer..

disebabkan hmy_bcuk tader mende nk wat kat umah dan sesambil menunggu apek aircond dtg menservis ac kat umah jd hmy_bcuk wat ler kije meng-update & meng-format balik mp4 sony hmy_bcuk yg memang segala isi-perut kat dlm tu tonggang-langgang!
berbino bijik mata gak nk check sesatu, tu yg mmg malas nk wat dulu2...
bayangkan la ader dekat 7ribu lebih lagu kat dlm tu (hehehe kebanyakkan nyer dulu2 main taruk je..),tp tak lalu lak bile dgr lagu yg tak senonoh, leh bikin taik telinga cayo!
hmy_bcuk mmg tak suka sgt citer2,sinetron atau filem2 indon nie,tp kalau lagu mmg indon nyer lagu best..tapi tapis2 la kan! tak main la lagu dangdut2 ni -not my type okay! tu kasik at inche fizal.Lama giler nak kemas file dlm mp4 aku nih, dr aku ddk kat sofa-turun bersila lak kat lantai-pastu bergolek2 kat lantai-pasni menonggeng kot! huhuhuhu...
dulu2 biler tgk member hmy_bcuk si shanaz tu pakai i-pod hmy_bcuk pun tergedik2 gak la nk merembat menatang tu,tp sbb wet tak cukup so sabar je la..hmy_bcuk pakai je sony hmy_bcuk yg cute-come-lote ni..tp yg best soundnyer mmg best,munkin sbb my_bcuk suke ngan lagu2 kat dlm tu...
kenangan dolu2, dulu2 bile dgr je lagu ayah dan ibu by sudirman, hmy_bcuk mesti leleh! sampai bile intro lagu tu masuk hmy_bcuk mesti skip lagu tu cepat2 sbb mmg tak leh dgr langsung,tak kira la kat mana berada time tu mesti tak leh dgr lagu tu..tp la ni da okay...jiwa wa da keras beb!(sendirik kata)
okay la dah pjg menulis sbb mmg hmy_bcuk tau tader sapa yg membaca selain-dr-diriku-ni-saja, maka hmy_bcuk stop dulu ok..
mana la apek nih?.....
enough said!

hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails