Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Khamis, 12 Ogos 2010

~HaNcUr HaTiKu~..

Kuat! Kuat! Kuat!!
Arrghhhhh!!!!!!...............
Angan2 ku lebur di separuh jalan...
Aku ingat dpt la aku berpoya-poya sakan raye nanti ngan family...
Hancussssss....
Aku dah dapat call siang td,...
'... get ready packing your belonging and ready to fly soon..'
Cisssssss hampeh,
aku nk raya la oiiii!!
Sabar2,...
bukannya tak biase posa n raya kat luar Mesia,
tp aku budjet mcm pas raye je...
tak dapat joli sakan ngan Batch78 raye nanti...
huwaaaaaaaaa....sob...sob
sedih

4 ulasan:

  1. tak dpt tgk abg aku kawen....huhuhuhu

    BalasPadam
  2. la....iyer ker???? sedih la aku...ingat leh jumpa...tak der rejeki ler...... bila tu terbang nyer?????

    BalasPadam
  3. tu la pasal ami...aku mmg semangat nk join korang raye nanti..tp hampeh! tarikhnyer blom confirm lg,tp dlm 21-29 aug ni la aku fly..nanti aku bgtau kalau aku dpt tarikhnyer..
    sedey la wei...

    BalasPadam
  4. aku ikut sedey has..
    dorg tu mcm saje2 jerk approved ko time2 mcm nih..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails