Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Ahad, 13 Jun 2010

:-(

Arini teruk tul hmy_bcuk sakit kepala
Migraine aku dah datang blk setelah lama gak tk muncul
Nape la sakit aku ni tknk bg warning dulu so dapat la aku prepare mental,fizikal
mmg arr aku ada ubat,tp ni mcm sakit aku dulu2,yg rasa mcm nk hantuk kepala kat dinding kasi bocor sket kepala tu,so pressure kepala leh la release sket!
Jadi sbb dah overdose obat dan badan pun dah lembik(3x masuk blk air) dan kaki tangan pun dah sejuk kejung..,aku nk lepak dulu..
Takde mood nk citer lebih2..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails