Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Sabtu, 26 Jun 2010

Gerakan mencari kini ditamatkan secara rasmi!

Tommy,...
confirm dah tk jumpa ko lagi
nangis la Pak Yoep tk dapat main peluk2 ngan ko lagi..
hampir tiap2 malam atau tiap2 kali dia lalu kat umah2 org,mesti dia try gak jeling2 kot2 la nampak ko tu.
Paling best tiap kali blk kije, dia mesti takya ko dah blk ke belum..
tinggi harapan dia ko blk Tommy..
tp aku dah lama angkat bendera putih..
bukan aku tk sayang kat ko Tommy,tp aku tk nampak kat mana faedahnya kalau aku terus carik ko tu..
tp aku paling cian kat John,..dia mcm lost
aku try gak lar memain ngan dia,kasi dia kuar mengayat kucing betina kat luar tiap2 ari,
dan aku gak jd bodyguard dia utk campak kasut kalau ader anjing kejar dia..
hehehehe...tu la kije aku skrg..mcm org kurang siuman pun ader gak..
tp John pun boring kot sbb ko tader,..sbb dia slalu blk umah awal..
pastu makan dia mewah la..tiap2 ari demand nak friskies tin..kopak la aku!!
pe2 pun Tommy aku still missed you,..luv u!..
ye la,..ko je yg suka tido atas kepala,sedangkan kucing lain tido kat kaki!
dengan ini aku umumkan usaha mencari ko aku tamatkan..
aku rindu ko Tommy!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails