Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Isnin, 28 Jun 2010

busan nk pikir!

konpius....konpius..!!
aku dah pening,..aku dah busan,..aku dah naik nyampah!!
mmg betul2 kali ni aku dah rasa penangan pepatah melayu ni,..
betul2 kene ngan batang idung sendiri..
PENANTIAN SUATU PENYIKSAAN!!!
jiwa den tersekso nih haaa..
aposal la ekau buek den camgini?...
tunggu..tunggu..nanti..nanti..
aku still kat sini lagi..
nama aku da 2kali naik kat unit aku kat sana
TP AKU STILL KAT SINI!!!

aku bengang kalau aku dah prepare physically n mentally tp dia kata still on hold..
kenkawan kat sana dok tanya2 dah aku nape tk sampai2 lagi,..
ape aku nk jawap???
kang aku dah kuar mood enjoy suka-suki aku,then dia call kata get-ready,..
tu yg aku bengang tu..
cik melo,..ko tu jgn la terhegeh2 sgt.
aku ader byk appointment wayang ni..
alang2 jgn la bg aku tanam harapan aku nk tgk wayang ni tinggi2,..
kang tk dapat aku frust menonggeng nanti!
dah la kat sana sah2 pawagam tarak!!
hehehehehe...
kawan2,...
jom arr lepak g tgk Twilight Saga-Eclipse n The Last AirBender bakal sampai di pawagam berdekatan anda..

................................................................................

(hmy_bcuk dah tader kije la ni, dok merepek bagai!)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails