Be my guest,..add yourself at my Guestbook!

Jumaat, 4 Jun 2010

Suka-suki



Aku arini takde buat xtvt hebat pun..
aku cuma tolong member kemas umah je..baik kan aku..
so sapa2 yg nk soh aku kemas umah sila kontek aku ye..

Aku nk criter pasal game Ps3 aku nih
Aku main game HEAVENLY SWORD... perghhh mmg heaven la woii..
aku dulu dah main dah tp sbb terlalu mencabar dan bikin aku hangat ati,
so aku stop dulu main game ni dulu..
sejak 2 ari lepas aku start balik,,
kalau korang nk tau
aku ambil masa 1 ari untuk lepas dr level 14/129(hubby aku pun surrender),,
so aku berjaya gak akhir,
slps mcm2 posisi aku dah buat..
dgn bangga dan riaknya diri aku ni aku gelak style raksasa kat hubby aku...wakakakakah
then bila aku dah sampai level 16,
mai aiiiii,,,,mmg nampak senang
dia soh lempar brg g kat 'gong' yg memboleh kan pintu penjara tu terbukak utk bg aku masuk..
gila babas tul!!!!
sejak semalam sampai kul 3am td aku lempar pun tk kene..
gilak sungguh!!
org praktis masuk olimpik pun tk leh lawan semangat aku tuh..
last sbb dah pukul 3am.. aku terpaksa stop..
abe dah sound.(aramak!)
so lepas aku siap type post ni aku nk masuk 'padang' blk,,
nk lempar pe yg patut..
GILE GAME NI.. MMG GILE THP CIPAN! GAME YG PALING LAMA AKU MAIN TP TK LEH ABIS..
(aku main dr bln 9 thn lps sampai la ni pun tak abis)


MyEm0.Com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails